foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Köszöntelek, Kedves Látogató!Bemutatkozás

Gyöngyiségek

Belépés

Legfrissebb hozzászólások

„A művészet olyan tevékenység, amelynek az a célja, hogy a legmagasztosabb és legjobb érzéseket, amelyeket az emberek átéltek, közölje az emberrel.” (Lev Tolsztoj)

 

Kedves Látogató!


Kérlek, engedd meg, hogy bemutatkozzam! Nagy Gyöngyinek hívnak, és Debrecenben élek. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a családom mellett a hobbimnak élhetek: szabadidőmben különböző dísz-, és használati tárgyakat tervezek és készítek; valamint tervezem, hogy a jövőben tanfolyamokon megismertetek másokat is a különböző általam ismert technikákkal. Az alkotás mindig fontos szerepet játszott az életemben, s szeretném ezt megmutatni Neked ezeken az oldalakon!

A történetem

Az iskolában indult. Bőrdíszműves és szűcs szakmákat választottam magamnak, itt kezdődött az érdeklődésem a művészetek iránt. Gy2

Később a véletlennek köszönhettem a megismerkedésemet a Decoupage technikával. Kezdetben kisebb-nagyobb használati tárgyakat kezdtem el díszíteni, majd folyamatosan jöttek az újabb, egyre kreatívabb ötletek. Elérkezett az idő, amikor már minden körülöttem lévő tárgyat díszíteni szerettem volna; folyamatosan követtem az interneten is alkotótársaim munkáit. Arra vágytam, hogy egyre több és több anyagot; újabbnál újabb technikákat ismerjek meg. 

2016. májusában megismerkedtem az általam nagyra becsült és tisztelt alkotóval, Veres Gabriellával. Az interneten csodáltam a munkáit, majd jelentkeztem hozzá tanfolyamra. Azóta is töretlen a barátságunk – rengeteg új technikát, módszert ismerhettem meg általa. 2016 nyarán, a Ver-Deco alkotókörben meghirdetett versenyen – ahol alkotók szavazhattak egymás munkáira – az egyik alkotásommal első helyezést értem el. A nyereményem egy horvátországi alkotótáborban való részvétel volt, ami újabb lökést adott a művészetek világa felé.

2017-ben az a megtiszteltetés ért, hogy Tar Ildikó Aranykéz-díjas képzőművésztől tanulhattam egy új technikát, a  Paverpolt.

Lassan kezdem kialakítani saját stílusomat is; s úgy gondolom, eljött az a pillanat, amikor megmutathatom, mit tudok. Hosszú út áll még előttem; s minden visszajelzésre szükségem van! 

Kedves Olvasó!

Munkáimat folyamatosan töltöm fel az oldalra:

  • amennyiben szeretnéd megtekinteni őket (személyesen, vagy nagy felbontású képek formájában), kérlek, keress az Elérhetőségeim valamelyikén;
  • ha megtetszett valamelyik munkám, meg is vásárolhatod (természetesen számlát adok minden vásárlás után);
  • ha kíváncsi vagy, hogy készülnek e tárgyak, kérlek, gyere el valamelyik tanfolyamomra, ahol meg is tanulhatod!

Köszönöm megtisztelő figyelmedet!

Gyöngyi

 

 

Köszönetnyilvánítás

2846

Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet mindenkinek, akik segítettek nekem abban, hogy a hobbim legyen a munkám, s a munkám legyen a családom mellett az életem!

Külön köszönöm a családomnak a rengeteg kitartást és türelmet, mellyel hozzájárulnak a sikereimhez!

Köszönöm Veress Gabriella művésznőnek a folyamatos támogatását – nélküle mindez nem jöhetett volna létre!

Tar Ildikó képzőművésznek a tanításait, melyek folyamatosan inspirációkkal látnak el a Paverpol területén!

…és köszönöm Neked, Kedves Olvasó, hogy időt szánsz az alkotásaimra!

 

 

Naptár

<<  December 2022  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031